Author Topic: Calling a script not working  (Read 1049 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline MusicallyInspired

Calling a script not working
« on: May 05, 2010, 05:34:16 PM »
I can't figure out why my script isn't being called here.
There are two places where I want it to call a script named "killDraculaScript" for killing dracula,
but when I execute the command to set it in motion it just does nothing.
I must be missing something small here. Little help?

EDIT: Never mind, I figured it out. It was something small, all right. I mislabeled the changeState method to "changestate" instead of "changeState" with a capital "S".
« Last Edit: May 05, 2010, 05:39:07 PM by MusicallyInspired »


Brass Lantern Prop Competition

Offline Collector

Re: Calling a script not working
« Reply #1 on: May 05, 2010, 09:10:04 PM »
It's little oversights like that that can drive you crazy. I needed to have one of my installers check the version being installed because applying a patch to one version of the game would crash the game, so I added routine to the script to read the version file. I went around and around trying to figure out why it wasn't working, even though it look like it was returning the right value. It turned out that it was also reading the return and new line and I was only looking at the version info.
KQII Remake Pic

Offline MusicallyInspired

Re: Calling a script not working
« Reply #2 on: May 06, 2010, 12:08:04 AM »
Yes, that does sound tedious!
Brass Lantern Prop Competition


SMF 2.0.14 | SMF © 2017, Simple Machines
Simple Audio Video Embedder

Page created in 0.109 seconds with 25 queries.