Author Topic: The Toggle Sound Issue (F2)  (Read 3342 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline MusicallyInspired

The Toggle Sound Issue (F2)
« on: August 24, 2010, 11:36:53 PM »
So in the Template Game, toggling sound is broken and has been since day one. Since barely anybody really pays much attention to sound support in SCI games I doubt anyone's noticed. But when you disable sound (whether with F2 or the menubar) you can never enable it again. I'm not sure why, but I'm looking into it. Perhaps a new set of eyes would reveal something I'm not seeing.


Brass Lantern Prop Competition

Offline MusicallyInspired

Re: The Toggle Sound Issue (F2)
« Reply #1 on: August 25, 2010, 04:05:53 PM »
Ok, never mind. It seems to work now. Just last week it wasn't working at all. Weird.
Brass Lantern Prop Competition

Offline Cloudee1

Re: The Toggle Sound Issue (F2)
« Reply #2 on: October 11, 2010, 11:31:28 PM »
The problem is with sci companionm it doesn't like the toggle sound procedure in the menubar script. compiling with studio, it works, compiling with companion it doesn't. I just fought with this issue earlier today. I'll see if I can't post a how to tomorow. It's not a big change, its not a big procedure ;D
« Last Edit: October 14, 2012, 08:05:21 PM by Cloudee1 »
Halloween Competition Brass Lantern Prop Competition Groundhog Day Competition

Offline MusicallyInspired

Re: The Toggle Sound Issue (F2)
« Reply #3 on: October 12, 2010, 08:39:26 PM »
Ah didn't know that was a Companion specific thing. Yeah, that is annoying.
Brass Lantern Prop Competition

Offline gumby

Re: The Toggle Sound Issue (F2)
« Reply #4 on: October 14, 2012, 05:13:22 PM »
Link to fix: http://sciprogramming.com/community/index.php/topic,321.html

Thanks for this Cloudee, your fix took care of the issue.
In the Great Underground Empire (Zork port in development)
Winter Break 2012 Rope Prop Competition


SMF 2.0.19 | SMF © 2021, Simple Machines
Simple Audio Video Embedder

Page created in 0.058 seconds with 23 queries.